HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

Fajgyűlölők-e a magyarok?

Publikálta: a tartalommarketinges
fajgyűlölet, rasszizmus, tárki kutatás, magyarság, cigányság -

wolfsheep_1.jpg

Meglehetősen kemény, mondhatni szélsőséges vélemény jelent meg a Gépnarancsban, A magyarok 63%-a fajgyűlölő cím alatt. A szerző, bizonyos mrtzgrtz szerint ez következik abból, hogy a Tárki felmérése megállapította:

a magyar lakosság 63 százaléka genetikai meghatározottságnak véli a romák bűnözési hajlamát.

A címbe kiemelt fenti kijelentés még akár következhet is a kutatási számokból, a szerző azonban ennél durvább megfogalmazásokra ragadtatja magát, például: "a magyar faj (melynek én is tagja vagyok) genetikailag alacsonyabb rendű".

A szerző egy faji előítéletre egy másik faji előítélettel reagál. Ez elfogadhatatlan!

Cikkét mentés másként rovatunkban közöljük visszadátumozva, mivel az említett online portál jelenleg - 2018. február - nem érhető el.

A magyarok 63%-a fajgyűlölő

Sokan beszámoltak arról a napokban megjelent Tárki-felmérésről, miszerint a szülők kétharmada nem akarja, hogy gyermeke roma származásúval barátkozzon. A legtöbben a pártszimpatizánsok eltérő mértékű előítéleteivel foglalkoztak: sokak számára meglepő volt, hogy a MSZP-sek, ha hajszálnyival is, de jobban hajlanak a diszkriminációra, mint a Fideszesek, az pedig természetesen keveseket lepett meg, hogy az LMP-támogatók között jóval nagyobb az elfogadók aránya, mint a másik három párt szavazói körében.

Nyilvánvalóan szomorú, hogy ilyen kevesen vannak, akik nem ítélkeznek előre, származás alapján, sokatmondóbb azonban a másik felmérés, miszerint a lakosság 63 százaléka szerint a romák bűnözési „hajlama” genetikai eredetű.

Lefordítva: a lakosság közel kétharmada hisz egyfajta fajelméletben. Pártszimpátia szerint, az MSZP-sek 61, a fideszesek 60, az LMP-sek 49%-a – a Jobbik-fanokról nincs információ, de bizonyára ők vannak az élen – hiszi és vallja, hogy a romák genetikailag alacsonyabb rendűek. Nem provokációs szándékkal írják meg egy cikkben, mint az országos felháborodást, és leminősítést eredményező Kertész Ákos írása a magyarokról: nem. Ez a szent meggyőződésük.

Nos, rendben, kedves honfitársaim, önként és előre is lemondok az esetleges Kossuth-díjamról, kimondom én is (és nem vonom vissza), amit Kertész már megfogalmazott előttem: ha 2011-ben a magyarok 63%-ának világképének a fajelmélet egy meghatározó részét képezi, és ezt mindenki nyugodtan tudomásul veszi, akkor csatlakozom én is hozzátok, és megállapítom, hogy a magyar faj (melynek én is tagja vagyok) genetikailag alacsonyabb rendű. A rasszizmus a vérünkben van. Kérem, lássa be ezt még az állásait tartó 37%-nyi kisebbség is.

Nem érdekelnek többé a szociális problémák, teszek a tragikus történelmünkre, a politikusok felelősségére, arra, hogy az elmúlt 22 évben képtelenek voltak beleverni a diákok fejébe a demokrácia és az emberi jogok mibenlétét, és arra is, hogy erre most sem látszik igény, vagy akarat.

Kizártnak tartom, hogy ez az eredmény a cigányság beilleszkedési problémáit tükrözi: mondjuk azt, hogy a rendszerváltás előtt a romák többsége olyan területeken (pl. nehézipar) dolgozott, amit a ’90-es évek elején felszámoltak, a tanulatlanság, képzetlenség, a többségi társadalom és a cigányság közötti feszültség komplex problémájából fakad, hogy a romák többsége számára a munkanélküliség okozta kilátástalanságból az egyetlen valós lehetőség az átgondolatlan (és mindez idáig változatlan) segélyrendszer kihasználása (=minél több gyerek nevelése), és a kisebb bűnök elkövetése volt.

Nem. Nem azért jutottak arra a következtetésre a magyarok, hogy a bűnözésre való hajlam a cigányok génjeibe van kódolva, mert eddig képtelenek voltunk valós megoldást találni a problémáikra, és ezeket a problémákat érthetően közvetíteni, megértetni a magyar származású magyarokkal (mert a cigányok is magyarok ám!), és segíteni őket beilleszkedni, hanem azért, mert a magyar egy civilizációromboló faj, ahogy ideológiai elődünk, Adolf Hitler hirdette!

Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel – így, ennyi év után talán megérti mindenki, miért váltották silányabbnál silányabb vezetők egymást.

Mi, magyarok a világ szennye vagyunk: ezért előre, a hungarizmus útján! Válasszunk magunknak diktátort, és tegyük tönkre, irtsuk ki magunkat végre – végérvényesen!

szembefordulni az előítéletekkel - idegengyűlölet, xenofóbia

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr913651708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása