HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

4 tipp, hogy elkerüld a depressziót szürke időben

Publikálta: a tartalommarketinges

4tipp-depresszio.jpg

Önnel is előfordult már, hogy reggel kinézett az ablakon és meglátta a szürkeséget és elment az egész naptól a kedve? Nem véletlen mondják, hogy szürke időben az ember is szürkének érzi magát.

Hogy ez miért van így?

Borongós idő=rossz hangulat

Minél kevesebb napfény ér bennünket és minél szürkébb körülöttünk minden annál könnyebben vagyunk képesek magunkba fordulni és feketén látni a dolgokat.

A pszichológia tudományának álláspontja szerint a depresszió színe is a szürke (nem pedig a fekete!)

Minél inkább szürkébb, sivárabb színekbe burkolózunk, annál inkább lehetünk szorongók, vagy akár még depressziósak is.

Nyáron mikor minden színekben pompázik ez sokkal ritkábban történik meg, mint ősz végén vagy télen, amikor a környezetünk is egyre inkább sötét színekbe vált.

1. Öltözködjünk meleg, vidám színekbe

Minél vidámabb az öltözékünk, annál kevésbé érezzük lehangolónak a környezetünket. Sokszor elég egy-egy kiegészítő, amely feldob bennünket. Egy vidám harisnya, egy puha sál és egész napra jókedvre derülünk tőle!

2. Tartsunk tettre készen az immunrendszerünket

Minél egészségesebbek vagyunk, annál kirobbanóbb formában leszünk! Ne hagyjuk kiürülni a vitamin készleteinket, hanem gondoskodjuk arról, hogy szervezetünk megkapja mindazt, amire szüksége van.

3. Mozgás, mozgás, mozgás

Minél többet mozgunk, annál egészségesebbek vagyunk. Minél egészségesebbek vagyunk, annál nehezebben ver le minket a depresszió. Ne lustuljunk el szürke időben sem, hanem keressünk olyan mozgásformákat, amiket ekkor is lehet űzni.

4. Használjuk ki, ha újra kisüt a nap

Irány a szabadba, mihelyst felragyog a nap! Örüljünk minden percnek, amit a napon lehet tölteni, még ha vastagabban is kell hozzá felöltözni! Nemcsak a D- vitamin készleteinket pótolhatjuk, de igazi örömforrás a napsütés!

Rosszul érezhetjük magunkat amiatt is, ha nem vagyunk elégedettek a tükörben látottakkal. Ha ez így van, akkor legfőbb ideje cselekedni. Olyan szuper fogyasztószerek kaphatók ma már, amelyek csökkentik az étvágyunkat, így kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, aminek köszönhetően beindul a fogyás. Adipex P, Genesis Sibutramine, Genesis Clenbuterol hogy csak a legismertebb termékeket említsük.  Javasolt a tájékozódás, mielőtt 20mg-os sibutramine rendelés mellett dönt, ezt könnyedén megteheti az internetes források segítségével is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1118301719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása