HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

Mikor együnk - és azt hogyan tegyük?

Publikálta: a tartalommarketinges

mikor-hogyan-egyunk.jpgA későn ébredő ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy reggelizzen. Vagy csak futtában kap be egy pár falatot szinte már útközben, vagy egyáltalán nem eszik semmit.

FONTOS

Az, aki nem reggelizik, sokkal kisebb munkateljesítménnyel bír és sokkal könnyebben érheti baleset!

Az állva bekapott néhány falat helyett sokkal egészségesebb a kiadós reggeli, amelye a következőkből áll: hús, tojás, sajt, túró, sonka, szalonna, zabpehely, aszerint, hogy ki mit szeret.

Ha megfelelően reggelizünk, akkor tízóraiig, de akár délig is biztosított lesz a kellő vércukorszint, megfelelő lesz a teljesítményünk, nem érezzük magunkat fáradtnak.

Az étkezési kultúra

Az időbeli rendszeresség, a kialakult ritmus nagyon fontos. Rosszat teszünk magunknak azzal, ha össze-vissza étkezünk.

Nemcsak a rendszeresség a fontos, hanem a külső körülmények is számítanak.

A helyszín, a környezet, ahol elfogyasztjuk az ételeinket mind-mind meghatározóak, a gyomornedv elválasztás fontos feltétele.

TIPP

Az étkezés legyen mindig nyugodt, pihentető, kikapcsolódásként felfogott tevékenység!

Ne elégedjünk meg egy állva, vagy asztalnak nem nevezhető helyszínen elfogyasztott evéssel.

A fogások között váltott tányér is javítja az étvágyat és az emésztést. Szintén ez vonatkozik a kés és a villa használatára is.

Adjunk minél többet az étkezéseinkre, mert nemcsak jobb étvággyal tudjuk elfogyasztani az ételeket, de megemészteni is könnyebb lesz!

Az ételeket mindig alaposan meg kell rágni, mert a gyorsan „balefegyelt” ételt nehezebb lesz megemészteni is.

Mindig fogyasszunk vizet étkezés közben, mert az is megkönnyíti az emésztőrendszerünk működését!

Ha sikerül odafigyelnünk arra, hogy minőségi étkezéseket folytassunk, akkor már nincs más hátra, minthogy a mennyiségre is figyelemmel legyünk. Ugyanis, ha több kalóriát juttatunk be a szervezetünkbe, mint, amennyire annak szüksége van a működéshez, akkor elkezdenek a raktáraink zsírral megtelni és elkezdünk hízni.

A fogyás pedig nagyon nehéz tud lenni, ezt az különösen tudja, aki már sokféle diétát kipróbált. Ma már annyi a szerencse, hogy vannak olyan fogyasztószerek, amelyek segíthetnek abban, hogy kevesebbet együnk, mivel csökkentik az éhségérzetünket.

Mellette pedig még a zsírégető, - és anyagcsere gyorsító folyamatokat is gyorsítják, ezzel is elősegítve a fogyást. Ha érdeklődik a téma iránt, akkor talál az interneten Spiropent vagy Clenbuterol vélemények címszóval erről bővebb tájékoztatást is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr7118175007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása