HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

Ezüst gyűrű elérhető áron

Publikálta: a tartalommarketinges

Amit eddig nem tudtál az ezüst gyűrűről

Az ezüst gyűrű gyönyörű, változatos, és elérhető az ára. Megtehetjük, hogy többet viselünk egyszerre, sőt azt is, hogy naponta váltogatjuk őket.

Néhány éve divatos volt az úgynevezett hangulatjelző gyűrű, ami színekben mutatta, hogy a viselőjének épp milyen a kedve. Pedig az ezüst gyűrű sokkal megbízhatóbban jelzi a hangulatot illetve képes arra, hogy az viselője személyiségéről adjon egy megbízható képet.

Kíváncsi vagy rá, hogyan lehetséges ez? Megmutatom.

Az ezüst gyűrű két titkos típusa

Az ezüst gyűrűknek alapvetően két típusa van, de biztos nem találod ki, melyek ezek. Kétféle ezüst gyűrűt viselünk, ez egyik az, amit fontos évfordulóra kapunk ajándékba és évekig nem vesszük le a kezünkről.

A másik típust pedig hangulatunk, hobbink, szenvedélyünk alapján választjuk, és mindegy, hogy mi vesszük magunknak,m vagy ajándékba kapjuk, ezek a gyűrűk csak időlegesen vannak a kezünkön, az is lehet, hogy csak egyetlen koncert erejéig viseljük.

Épp ezért, ha megnézed a kezeden éppen ott lévő ezüst gyűrűket, pontosan tudhatod, hogy milyen az alaphangulata az életednek. Csak a nagymamádtól kapott szülinapi gyűrűdet viseled, semmi extra, csak ez az egyszerűség, mint az életed jelenleg, egyszerű, kiszámítható, kilengések nélküli érzelmi állapot.

Esetleg viselsz olyan gyűrűt, ami színes kristályos, vagy olyan szimbólumokkal tarkított, ami a vallásodról, hobbidról árulkodik? Akkor ezeknek van szerepe és súlya az életedben.

Kristállyal még csodásabb!

ezust-gyuru-rozsaszin-kristallyal.jpgAz ezüst gyűrűkben lévő színes kristályok remekül megmutatják, azt, hogy mire vágysz. Rózsaszín kristály: szeretetre, kapcsolatokra vágysz. Zöld kristály inkább az elevenség, az egészség hiányáról árulkodik. A fekete arról, hogy elnyomod az agressziód, de belül feszülsz.

Szerencsére a jól megválasztott ezüst gyűrű képes arra, hogy kiegyensúlyozza a vágyaidat, s bevonzza azt, ami hiányzik neked.

Ezüst fantasy gyűrű

Az ezüst gyűrű könnyen formálható, és csodálatos alkotások születnek belőle. Külön műfajt képeznek a fantasy gyűrűk, melyek sárkányokat, tündéreket, egyéb mondabeli lényeket ábrázolnak.

A szívünk mélyén nagyon szeretjük ezeket a titokzatos figurákat, ezért az ilyen gyűrűk kedvességet, és vidámságot hoznak az életünkbe. Viseljük őket bátran.

Csillogó, ragyogó ezüst gyűrűket találsz az ekszerwebshop.hu ékszer webshopban!

Összegezve

Mutasd az ezüst gyűrűd, megmutatja ki vagy. Az, hogy milyen gyárt viselsz, elmondja, hogy milyen hangsúlyok vannak az életedben, mi hiányzik, és mit szeretsz vagy szeretnél. A színes kristályos ezüst gyűrűk képesek arra, hogy egyensúlyt adjanak, és ezzel bevonzzák az életedbe azt, ami hiányzik. Viselj bátran olyan formájú és színű ezüst gyűrűt, amit a belsőd diktál, mutasd meg magad a világnak bátran.

 

paratartalom-telikert-viz.jpg

vásárlás termék ajándék árak

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr6914945224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása