HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

4 tipp, hogy elkerüld a depressziót szürke időben

Publikálta: a tartalommarketinges

4tipp-depresszio.jpg

Önnel is előfordult már, hogy reggel kinézett az ablakon és meglátta a szürkeséget és elment az egész naptól a kedve? Nem véletlen mondják, hogy szürke időben az ember is szürkének érzi magát.

Hogy ez miért van így?

Borongós idő=rossz hangulat

Minél kevesebb napfény ér bennünket és minél szürkébb körülöttünk minden annál könnyebben vagyunk képesek magunkba fordulni és feketén látni a dolgokat.

A pszichológia tudományának álláspontja szerint a depresszió színe is a szürke (nem pedig a fekete!)

Minél inkább szürkébb, sivárabb színekbe burkolózunk, annál inkább lehetünk szorongók, vagy akár még depressziósak is.

Nyáron mikor minden színekben pompázik ez sokkal ritkábban történik meg, mint ősz végén vagy télen, amikor a környezetünk is egyre inkább sötét színekbe vált.

Tovább

Mikor együnk - és azt hogyan tegyük?

mikor-hogyan-egyunk.jpgA későn ébredő ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy reggelizzen. Vagy csak futtában kap be egy pár falatot szinte már útközben, vagy egyáltalán nem eszik semmit.

FONTOS

Az, aki nem reggelizik, sokkal kisebb munkateljesítménnyel bír és sokkal könnyebben érheti baleset!

Az állva bekapott néhány falat helyett sokkal egészségesebb a kiadós reggeli, amelye a következőkből áll: hús, tojás, sajt, túró, sonka, szalonna, zabpehely, aszerint, hogy ki mit szeret.

Ha megfelelően reggelizünk, akkor tízóraiig, de akár délig is biztosított lesz a kellő vércukorszint, megfelelő lesz a teljesítményünk, nem érezzük magunkat fáradtnak.

Az étkezési kultúra

Az időbeli rendszeresség, a kialakult ritmus nagyon fontos. Rosszat teszünk magunknak azzal, ha össze-vissza étkezünk.

Nemcsak a rendszeresség a fontos, hanem a külső körülmények is számítanak.

A helyszín, a környezet, ahol elfogyasztjuk az ételeinket mind-mind meghatározóak, a gyomornedv elválasztás fontos feltétele.

TIPP

Tovább

Terasz beépítés, télikertek a honlapajánló marketing blogban

terasz-beepites-telikertek.jpg

Terasz beépítése télikertnek Budapesten. Növények termesztése. Használt laptop garanciával. PR-cikk és link elhelyezés < Aktuális tartalommarketing projektek a jobb Google-helyezésért.

Otthonában növénykertet legolcsóbban úgy alakíthat ki, ha befedi és/vagy beüvegezi családi háza bejárati vagy kerti teraszát (fenti képünk). Az így nyert tér nemcsak meleget kedvelő dísznövények téli elhelyezésére alkalmas és nemcsak kellemes pihenőhelyül szolgálhat, hanem az épület hőháztartását is takarékosabbá teszi a beeső napfény hasznosításával.  

Teraszbeépítés. Télikert építők weboldala

terasz-telikert.jpg

Adott témájú honlapokon minden esetben szerepel a kitétel: a télikertek zöld növényzetükkel közelebb hozzák a természetet és fontos lépést jelentenek a környezetbarát energiafelhasználás felé. Ajánlott budapesti szolgáltatás: építkezés, lakberendezés, kertépítés és télikert gyártás, tervezés és helyszíni építés, beszerelés. Árajánlat kérő űrlap is elérhető a portálon, amely bemutat számos fővárosi épületet üvegházzal, télikerttel és egzotikus növényekkel.  A vállalkozás oldala:

Tovább

Besegít-e a mesterséges intelligencia az online marketingbe?

Ajánlás: keresőmarketing munkához prémium használt laptop

Miben segíthet a mesterséges intelligencia az online marketing szakembernek?

mesterseges-intelligencia-online-marketing.jpgMár tényként kezelhetjük, hogy az MI számos területen szerepet játszhat az internetes kereskedés fellendítésében és PR tartalmak létrehozásában. E téren konkrét segítséget nyújthat az online marketing szakembereknek. Jelesül:

Adatfeldolgozás és elemzés

Minden webes marketingtevékenység jelentős mennyiségű adatot generál, például egy céges honlat vagy webshop látogatottsága, a felhasználói viselkedés, a termékoldalakra vonatkozó konverziók stb.

MI segítségével ezeket az adatokat hatékonyabban lehet feldolgozni és elemezni. Az AI algoritmusok képesek az adatokat gyorsan és pontosan értelmezni, összefüggéseket és mintázatokat feltárni, ami segíti az online marketing szakembert az eredmények jobb megértésében és hatékonyabb stratégiák kidolgozásában.

Személyre szabott, optimalizált online tartalom és ajánlások

Az MI lehetővé teszi a személyre szabott tartalom kialakítását és ajánlások nyújtását a felhasználók számára. Az AI alapú rendszerek képesek elemző adatok alapján azonosítani a felhasználók preferenciáit, érdeklődési területeit és viselkedését. Ennek eredményeként testreszabott, az adott érdeklődésre optimalizált tartalmakat és bemutatókat lehet szolgáltatni, amelyek növelik a termék vagy márka iránti elkötelezettséget és a konverziókat.

Honlapok keresőoptimalizálása (SEO), technikai és tartalmi optimum

Általában az AI alapú technológiák segíthetnek az SEO hatékonyságának javításában. Az MI képes analizálni a keresési trendeket, a kulcsszókutatást és a felhasználói viselkedést, és finomhangolhatja az optimalizálási stratégiákat.

Chatbotok és ügyfélszolgálati automatizáció. Hirdetéscélzás

Az AI alapú chatbotok és irodai rendszerek képesek automatizálni és felgyorsítani az ügyfélszolgálati folyamatokat. Az MI lehetővé teszi az intelligens chatbotok kifejlesztését, amelyek képesek értelemszerűen válaszolni a felhasználók kérdéseire és problémáira. Ez javítja az ügyfélszolgálat hatékonyságát és a felhasználói élményt.

Továbbá pontosabb lehet hirdetések célzása. A termékeknek vagy szolgáltatásoknak a releváns közönséghez való célzásét és optimalizációjátt is lehetővé teszi a gépi intelligencia. Az AI-alapú hirdetési platformok elemzik az adatokat, például a felhasználói viselkedést és a demográfiai információkat, hogy pontosabban célozhassák a hirdetéseket. Ez növeli a hirdetések hatékonyságát és csökkenti a kiadásokat, mivel a hirdetések főként tényleges célközönséghez jutnak el.

Intelligens prediktív elemzések és előrejelzések

AI-programok lehetőséget nyújtanak a prediktív elemzések és előrejelzések készítésére.

Beérkezett  adatok alapján az AI képes modellek létrehozására és a jövőbeli eredmények becslésére.

mesterseges-intelligencia-keresomarketing.jpgEz segíthet az online marketing szakembereknek abban, hogy jobban megértsék a piaci trendeket, az ügyfélviselkedést és az elkövetkező kampányok hatását, és ennek megfelelően tervezhessék stratégiáikat. Az AI tehát számos módon segíthet az online marketing szakembereknek hatékonyabb és eredményesebb kampányokat tervezni, az ügyfélélményt javítani és a konverziókat növelni. Az AI-alapú eszközök és technikák lehetővé teszik az adatok jobb kihasználását, a személyre szabottabb tartalmak készítését és az automatizált folyamatokat, ami időt és erőforrásokat takaríthat meg.

A tartalommarketing terén az AI segíthet a következőkben:

Tartalomtervezés: megtalálni a legjobb témákat, kulcsszavakat, címeket és formátumokat a célközönség megszólításához.

Tartalomkészítés: létrehozni, szerkeszteni, átírni és optimalizálni a tartalmakat a SEO és a felhasználói élmény szempontjából.

Tartalomterjesztés: kiválasztani a legmegfelelőbb csatornákat, időpontokat és módszereket a tartalmak eljuttatására a célközönséghez.

Tartalomelemzés: mérni és értékelni a tartalmak hatékonyságát, bevonását és konverzióját, valamint javaslatokat tenni a további fejlesztésekre.

Prémium linképítés: értékes weboldalak felhasználása releváns hivatkozások elhelyezéséhez. Lehetséges segédeszköz: prémium használt laptopra telepített webszerver.

Mesterségesintelligencia-eszközök content marketinghez

Tartalommarketing tevékenység segítéséhez számos AI eszköz létezik, amelyek különböző célokat szolgálnak. 

  • Narrato - egy AI tartalmi munkaterület, amely lehetővé teszi a teljes tartalomtervezési és -készítési folyamat végponttól végpontig történő kezelését egy helyen.
  • Grammarly - egy AI-alapú írássegítő eszköz, amely javítja a helyesírást, a nyelvtant, a stílust és a hangnemet.
  • Lumen - videókészítő eszköz, amely képes blogbejegyzéseket és más szöveges tartalmakat videókká alakítani.
  • BuzzSumo - AI-alapú tartalomelemző és -terjesztő eszköz, amely segít megtalálni a legnépszerűbb témákat, kulcsszavakat, címeket és csatornákat a tartalommarketinghez.
  • Copysmith - szöveggenerátor eszköz, amely segít létrehozni vonzó szövegeket weboldalakhoz, hirdetésekhez, termékleírásokhoz és e-mailekhez.
  • Frase - MI-alapú tartalomoptimalizáló eszköz, amely segít létrehozni SEO-barát és felhasználóbarát tartalmakat a Google rangsorolási tényezői alapján.
  • InVideo  - intelligens videószerkesztő eszköz, amely segít létrehozni professzionális és kreatív videókat több mint 4000 sablonból.

Természetesen mindig érdemes tesztelni és összehasonlítani az alkalmazásokat, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet a konkrét igényekhez és célokhoz.


Okosgép készítette képeinket: Bing AI + DALL-E: Keresőmarketing szakember MI segítségével optimalizálja honlapját egy használt laptopról.

Online marketing: tartalom, közösség, mesterséges intelligencia

online-kozossegi-marketing.jpg

Tartalommarketing, közösségi marketing, MI

Sokan kérdezik: az online marketingben mi a szerepe a tartalomnak, a közösségnek és a mesterséges intelligencia veszélyei ezt a szerepet hogyan fenyegetik? Természetesen mind a tartalom, mind a közösség kulcsfontosságú szerepet játszik ezen a területen. Az online marketing célja az üzenetek hatékony eljuttatása a célközönséghez, és ehhez a tartalom és a közösségi média egyaránt fontos eszközök.

A tartalom az online marketingben az üzenetek és az információk átadására szolgáló eszköz. A jó tartalom releváns, érdekes és hasznos az olvasók számára. Lehet szöveges, képi vagy videós formában, kiválasztása és terjesztése fontos az adott tevékenység sikeréhez.

A közösség az online marketingben azokból az emberekből áll, akik érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt, és akik aktívan részt vesznek a kommunikációban. A közösségi média csatornák, mint például a Facebook, Instagram vagy Twitter lehetővé teszik az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartást, a visszajelzések és az észrevételek kezelését, valamint az ügyfélszolgálatot.

E két fogalom összekapcsolása az online marketingben az érdeklődőknek szóló értékes, figyelmet felkeltő tartalom létrehozását és az online közösségi csatornákon való megosztását jelenti. Az ügyfelekkel történő kommunikáció lehetősége pedig fontos a bizalom és az elégedettség kialakításához, ami az működtetés sikere szempontjából elengedhetetlen.

Ám a kép mégsem ennyire tiszta, mióta az MI színre lépett

Tovább

Használt notebook - Refurbished laptopok vásárlása

refurbished_laptop használt laptop felújítás - refurbished jelentése - felújított notebook vásárlása webáruházból -  hardver és alkatrész szerviz budapest - mit jelent a refurbished laptop felújítás - webszöveg + link elhelyezés - termék, szolgáltatás - ár, garancia

Milyen a refurbished laptop? Vedd meg!

A magyar szóhasználatban is egyre gyakrabban találkozunk a refurbished kifejezéssel - és nemcsak a számítástechnika területén. A jelentéssel azonban sokan nincsenek tisztában.

felújított használt laptopokNos, a refurbished termék leginkább az egyes gyártók által felújított modelleket jelenti, amelyek a futószagról lekerülve vagy gyári hibás példányok voltak, vagy bizonyos részben sérült, rongálódott, hibás csomagolású, kiszerelésű, netán esztétikailag nem tökéletes megjelenésű termékek, melyeket a gyártó a minőség ellenőrzést követően kijavított, újracsomagolt, és kereskedelmi forgalomba bocsátott. Sokszor valóban csupán arról van szó, hogy eredetileg sérült, rongálódott csomagolásúak voltak a termékek, nem pedig hibásak - de a brend és márkapresztízs védelmét szolgáló szigorú ellenőrzés során ezeket bizonyos forgalmazási protokolloknak kell alávetni. Így van ez a piacra kerülő hordozható személyi számítógépek esetében is.

A protokoll betartása azt jelenti, hogy az egyes laptop gyártók, így a legjobbak esetében is, más és más a garanciavállalás az első körben hibátlanul forgalmazásra került és refurbished modellekre nézve, de lényegében mégis ugyanazok a garanciális feltételek érvényesek, mint a normál csomagolású - azaz nem újracsomagolt termékre.

Szó szerinti fordításban a refurbished azt jelenti: újrafényezett, újrafényesített, és a kifejezés az autóiparból származik. Ételem szerinti jelentése: ismét újjá tett, megújított.

A kifejezés tehát nem fedi pontosan azt a tevékenységet, amelyre ugyancsak alkalmazzák a magyar nyelvterületen. Egy használt laptop szervizi felújítása tehá egyáltalán nem eredményez refurbished notebookot, mert egyrészt a munkát nem a gyártó végezte, másrészt az árut egyszer már eladták, már használatban volt, még ha alkatrészei javának a helyére újat is szereltek a műhelyben. Amikor tehát a szaksajtóban vagy a személyes blogokban, netán céges hirdetői oldalokon a refurbished szóval jelölt kategóriát használja a közlő, a leggyakrabban egy-két évvel korábbi modelleket ért rajta, olyanokat, melyektől a cégek flotta-szinten megválnak, hogy aztán a szakemberek bevizsgálják, a hibás vagy csupán elöregedett alkatrészeiket kicseréljék, megtisztítják, "újrafényezik" - és nyomott áron piacra dobják, forgalomba bocsátják.

Használt laptopok felújítása szervizben

Ezzel szemben a javítóműhelyekben nem flottányi, nem gépparknyi gép kerül felújításra, hanem a bevitt és felvásárolt, az új gép vásárlásánál beszámított használt computerek.

Kedvenc budapesti laptopszervizünk honlapján sok eligazító szöveg olvasható. Portál adott weboldala 2021-ben a 11. Google-helyezést érte el használt notebook kulcsszóval. 

A használt notebook mint munkaeszköz

Manapság a számítógép felhasználók körében már ritkaság, hogy az embernek ne legyen hordozható számítógépe, azaz notebookja, vagy laptopja, mindentudó okostelefonja vagy sok mindenre megfelelő tabletje, e-book-olvasója. Sokan évente lecserélik hardverjeiket. De ez nem szükségszerű.

refurbished_laptop.jpgKeresletnövekedés e téren is megfigyelhető. Ez köszönhető többek közt rohanó világunk gyorsan változó trendjeinek, a munkavégzési szokások változásának, hiszen egyre több embernek elengedhetetlen munkaeszközévé vált a számítógép. Amit ma már, a felettébb gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően, laptop formájában a hónunk alá csaphatunk, ezzel bebiztosítva magunkat, hogy bárhol és bármikor tudjunk dolgozni, vagy egyéb szükséges számítógépes tevékenységet folytatni, legyen az akár út közben a tömegközlekedésen, vagy éppenséggel egy kávézóba beülve.

A modern laptopok/notebookok már nem kevésbé fejlettek, mint az asztali pc-k. Azonban egy vadonatúj laptop sok esetben drága lehet számunkra, illetve szükségtelennek tarthatunk egy új laptopba való beruházást, és igényeinket bőven kielégíti egy használt, újszerű laptopok megvásárlása is, főleg ha még 12 hónapos szerviz garanciát is kapunk rá, mint azt webáruházunk biztosít Neked, rendeltetésszerű használat mellett, a nálunk vásárolt, használt laptop bármely alkatrészének meghibásodása esetén, szervizünkben azt díjmentesen kicseréljük, vagy megjavítjuk!

Megbízhat használt noteszgép olcsón, garanciával

Hozzáértők szerint használt laptop vásárlása Budapesten notebook szerviz szaküzletében célszerű, ilyen noteszgép megvásárlásának egyértelmű előnye az árfekvése, ami gyakran 50%-a, vagy esetenként még alacsonyabb összeget tehet ki az új gép árához képest. Meghatározó tényező még az is, hogy a legtöbb laptopmodell újonnan mindig viszonylag drága, miközben a mai gyors fejlődés a notebookok piacán újabb és újabb modellek majd mindennapi megjelenésével jár.

Mindenki maga kell hogy eldöntse, mennyit kíván belefektetni hardverbe, illetve szükségét látja-e mindenképpen egy új laptopnak, vagy felhasználási igényeit kielégíti egy használt noteszgép is, mely megvásárlásával megspórolhat egy csinos összeget. Ahogy a céges honlapon olvasható is:

Mint azt láthatod is, webáruházunk egyik kiváló szolgáltatása, hogy minden laptop modell esetében a kiszállítás is ingyenes. Vásárold meg használt laptopodat webáruházunkban, a legjobb áron, a legjobb feltételek mellett, gyors és ingyenes kiszállítással és (rendeltetésszerű használat mellett) 12 hónapos garanciával!

Minden megbízható webáruházból vásárolt használt notebooknak megvannak a vitathatatlan előnyei, még ha vannak is kétségeink, hogy a táskaszámítógépekhez hasonlóan a portálokon publikált webszövegek is felújíthatók-e, nem tudni, mit szól ehhez a nagy Google - de tegyünk próbát. Lássuk, feltornázható-e a nemrégiben mért 42. helyről a szájt a TOP10-be. (Frissítés: 2023 áprilisára: 25. hely!)

Az is kiderül, külső PR-cikkekhez felhasználható-e egy online tárhelyre mentett archívumból előbányászott honlapszöveg vagy mesterséges intelligencia által írt textusok.

Tartalomkereséshez: laptopszerviz budapest, webszöveg, seo honlapok, használt_notebook, felújított noteszgép, refurbished_laptop, tartalommarketing, top 10 google helyezés a szolgáltatás és termék kulcsszavaival.

Az egészséges életmód online marketingje

Milyen marketingmódszerekkel népszerűsíthető az egészséges életmód?


egeszseg-eletmod-cikk.jpgAz egészséges életmód népszerűsítése érdekében számos online marketingmódszert lehet alkalmazni. Néhány példa:

Influencer marketing. Az influenszerek nagyobb közönségeket érhetnek el, és így hatékonyan tudják népszerűsíteni az egészséges életmóddal kapcsolatos termékeket vagy szolgáltatásokat. Tehát e módszer alkalmazása során a cégek vagy ügynökségek olyan személyeket használnak fel, akik nagy követői táborral rendelkeznek a közösségi médiában. Az egészséges életmóddal kapcsolatos termékek, szolgáltatások vagy tippek promóciója hatékony lehet ilyen influenszerek bevonásával.

Tovább

Webáruház keresőoptimalizálása. Tartalommarketing

webaruhaz-keresooptimalizalas.jpg

Tartalommarketing és weboldal-SEO

Keresőoptimalizálás? Webáruházak tulajdonosait leginkább az a kérdés foglalkoztatja, hogyan szerezzenek több látogatót. Az egyszerű, ám sokrétű válasz az, hogy tartalommarketing eszközök (pl. PR-cikk megjelentetés) révén végzett Google-alapú, komplex honlap-SEO-val, azaz keresőoptimalizálással.

Tovább

A Digital First marketing stratégia

digital-first-marketing-strategia.jpg

Laptopodon olvasod: minden a tartalmon múlik. Persze. De nem mindegy, hogy ez a tartalom hol jelenik meg először. A digitális online tér marketing-ereje ma már erősebb, mint a hagyományos analóg platformoké.

Az online tartalom elsődlegessége

Kicsit mindenki elcsodálkozott, talán meg is ütközött, amikor tíz egynéhány évvel ezelőtt Alan Rusbridger, a Guardian főszerkesztője és a Andrew Miller, a Guardian Media Group (GMG) vezérigazgatója bejelentette az új világ kezdetét. Többé nem a patinásan hagyományos nyomtatott lapra, hanem a köré épülő digitális termékekre épül a kiadó stratégiája. A döntés érthető, a változás elkerülhetetlen volt, hiszen a kiadó veszteséget termelt, az üzleti modell jelentős átalakítása nélkül néhány év alatt felélte volna tartalékaikat.

Tovább

Akkumulátor töltő adapterek laptophoz

Szerviz Budapest: Laptop töltők minden típushoz

Mobil számítógéped van. Lenovo laptop? Meghibásodott az AC/DC adapter? Tudod, mi a teendő!  

laptop akku töltő

Gyári akkumulátor töltő Lenovo laptophoz

Amennyiben budapesti laptopszervizben vagy PC szakboltban dolgozik műszerész végzettségű családtagod, talán hallottad tőle a régi tippeket. Miszerint az akkut csak 80 %-ig hagyjad töltődni és ne hagyd a töltőn állandóan. Ámde ezek a tanácsok általában elavultak és csak a régebbi típusú akkukra vonatkoznak. Bár egy modern laptop akkuja nem igényel ekkora lelkiismeretességet, időnként azért érdemes hagyni az Asus, Lenovo vagy Dell notebook akkumulátor telepét is teljesen lemerülni.

A Használt laptop szerviz Budapest üzletház marketing területén is jártas munkatársai szívesen adnak tanácsot nemcsak a helyes akkumulátor töltés módjáról, hanem ajánlanak a készülékébe legjobban illő telepet és ehhez megfelelő márkájú töltőadaptert, amely meghosszabbíthatja az aksi élettartamát és két töltés között hosszú üzemidőt biztosíthat számodra.

Tovább
süti beállítások módosítása