HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

A fejmasszírozás hajnövesztő hatásai

Publikálta: a tartalommarketinges

hajnoveszto

Talán kevesen tudják, de a fejmasszírozás rendkívül jótékony hatással van a szervezetünkre. A fejbőrünk rengeteg idegvégződést tartalmaz, melyek egy jó fejmasszázs hatására az egész szervezetünket relaxált állapotba hozzák. Akár az ujjbegyeinkkel, akár fejmasszírozó segítségével végezzük el a műveletet, az eredmény rendkívül kellemes élmény.

Viszont itt még nem ért véget a jótékony hatás, ugyanis a fejbőr rendszeres masszírozásával serkenteni tudjuk a hajnövekedést is. Ennek oka abban keresendő, hogy a masszírozás hatására felpezsdül a vérkeringés is a fejbőrben. A hajhagymák a fejbőrben helyezkednek el. A vérbőség több tápanyagot és oxigént szállít a hajhagymákhoz, így azok is felélénkülnek. A jól táplált hajhagyma erős és fényes hajszálakat növeszt és sokkal gyorsabban is.

A hajhagymákat valójában kívülről elég nehéz táplálni. Az egészséges hajhagymához tápanyag- és oxigéndús vér szükséges, és természetesen egészséges táplálkozás is, hiszen a vérünk minősége nagyban befolyásolja a folyamatot.

A hajhullás egyik oka is lehet a hajhagymáink elégtelen tápanyagellátása. Sajnos az átlagos napi rutinunkban nincs benne a napi fejmasszírozás, pedig ugyanannyi időt venne igénybe, mint a fogmosás. Fogmosás nélkül elképzelni sem tudjuk a napunkat, valahogy így kellene lennünk a fejmasszírozással is. Napi 5-10 perces fejbőr masszírozással már rengeteget tehetünk nemcsak a stressz szintünk csökkentéséért, de az egészséges, dús és erős hajkoronánkért is.

Az sem véletlen, hogy az összes hajhullás elleni és hajnövesztő készítményt a fejbőrbe kell masszírozni! Masszírozás nélkül ezek fel sem szívódnának és teljesen hatástalanok maradnának. A haj elvékonyodása is egy olyan jelenség, mely arra utal, a hajhagymák kezdenek kimerülni. A kimerült hajhagymák hajnövesztési ciklusa lerövidül, aminek eredményeként azt tapasztaljuk, hogy egy bizonyos hossz után nem tudjuk tovább növeszteni a hajunkat. A haj növekedési ciklusa 2-6 évig tart és naponta a hajszálunk 03,-05 mm-t nő. Ha hosszú hajat szeretnénk, nem mindegy, hogy az alsó határnál tengődünk, vagy kihozzuk belőle a maximumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr5916565098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása