HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

Műszaki cikk apróhirdetés – pénz, csere, barter

Publikálta: a tartalommarketinges

Ingyenes apróhirdetés: műszaki cikkek

apróhirdetes - műszaki cikkek

Tucatnyi oka lehet annak, hogy megválnánk az otthonunkban egyre csak halmozódó, már nem használt műszaki cikkeinktől. Aligha létezik kényelmesebb megoldás erre, mint az ingyenes apróhirdetéssel foglalkozó internetes platformok. Azonban nem árt figyelni néhány szempontra, melyek nagyban befolyásolhatják az adás-vétel vagy éppen a csereüzlet sikerét. Nézzük, melyek lehetnek ezek!

Szavak helyett beszéljenek a képek

Egy szimpla szöveges tartalom kevesebbet mond az embernek, egy-egy jó minőségű fotó sokkal beszédesebb lehet. Így a műszaki cikk apróhirdetés egyik legfontosabb szempontja sem más, mint hogy képet is csatoljunk az eladni kívánt holmiról. Ha szépséghibás használt műszaki cikk szerepel az apróhirdetésben, ildomos megmutatni azt a fényképen is. Ezzel a hiteles tájékoztatást segítjük. Ugyanakkor ügyelni kell arra is, mit ír elő a platform működési szabályzata a megosztott fotókat illetően. Például más portál logójával ellátott, elforgatott képet aligha lehet közzétenni.

Tipp: több kép, még több információt jelent. Így ha van lehetőség több fotó megjelentetésére is az ingyenes apróhirdetésben, éljünk azzal. Érdemes ügyelni a perspektívára, vagyis, hogy jól láthatóan ábrázolja a fotó az eladni kívánt holmit. A minőség ugyanis sokat számíthat a vásárlói  érdeklődés felkeltésében.

Műszaki cikk apróhirdetés csak valós információkkal!

Csak és kizárólag valós információkat adjunk meg a műszaki cikk apróhirdetés leírásában. Ezzel nem csak etikusak leszünk a partnerrel szemben és segítjük őt a tájékozódásban, de a szabályzatnak is megfelelünk.

Az árazás kérdése

Nyilvánvalóan szeretné az ember, ha a lehető legtöbbet kapná meghirdetett holmijáért. Ám gyakorta ott bukik meg a mutatvány, hogy túl magas árat ad meg a hirdető az apróhirdetésben. Érdemes futni egy kört előtte, mások mennyit kérnek el egy hasonló márkájú, értékű és állapotú műszaki cikkért cserébe.

Műszaki cikkek apróhirdetésének kiemelése

Némi anyagi ráfordítással kedvezőbb pozícióba kerülhet az apróhirdetés az oldalon belül, segítve a gyorsabb értékesítést vagy éppen a cserét. Ebben persze eltérőek a különböző platformok tarifái, de már ezer forint alatti kiemelési lehetőséget is találni a piacon. Jóllehet mindez inkább akkor éri meg, ha a meghirdetett műszaki cikk ára is nagyobb értéket képvisel, netán több pénz várható belőle.

Ingyenes apróhirdetés – csere, barter

Akad olyan portál is, ahol nem csak fizetni lehet a meghirdetett holmikért, de akár cserélni és a barterezni is. Ez önmagában véve is előnyös lehetőség, hiszen könnyen előfordulhat, hogy pénzt nem tud adni az érdeklődő, ám hasonló értékben tudna kompenzálni valami mással, ami a hirdetőnek is megéri. Jóllehet a barterre is vonatkoznak szabályok, melyekről érdemes a működési szabályzatban tájékozódni.

A csere előnyei

Érdemes lehet egy, már hosszú ideje a sarokban kallódó műszaki cikket elcserélni, hisz előfordulhat, hogy valami hasznosat kapunk érte a partnertől. Így nem csak helyet takarítottunk meg otthonunkban, de még jól is jártunk. Ha elcserélünk valami számunkra már felesleges holmit, könnyen lehet, hogy másnak pénzt takarítunk meg általa. S persze megeshet az is, hogy gyűjtünk valamit, s éppen egy ingyenes apróhirdetéssel foglalkozó portálon találjuk meg azt, amire szükségünk lenne.

Tájékozódjunk az eladás előtt

Ha az ember nagyobb tételben kíván eladni, fontos, hogy tájékozódjon előtte a szükséges engedélyekről. A kereskedelmi tevékenységnek nyilvánvalón több feltétele is van!

A Barterezz.hu barter apróhirdetés oldalon ingyenesen adhatsz fel műszaki cikk apróhirdetést is! Gyorsan, könnyedén készítheted el és máris megjelenik a hirdetések között!

 

mesterseges-intelligencia-mi.jpg

háztartási cikk ára 

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr4414629064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása