HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

Acer Aspire F15 Gamer laptop

Publikálta: a tartalommarketinges

hasznalt-notebook-bp.jpgAz Acer Aspire f15 nem a piac nehézsúlyú szereplője, viszont kategóriájában kifejezetten jól domborít: a népszerű játékok még magasabb beállítások mellett is mennek rajta. Bár tény és való. hogy azzal tisztában kell lennünk, hogy a vas alapvetően nem erre van kitalálva, ilyen beállítások mellett a hőleadás képes produkálni extrém furcsaságokat. 

Ezt a Gamer laptopot azoknak ajánlom, akik egy megfizethető áron kapható, közepes teljesítményű játékgépet keresnek. A notebook egy Intel Core i5 processzorral és egy NVIDIA GeForce 940MX grafikus kártyával rendelkezik, amelyek elegendőek a legtöbb modern játék futtatásához közepes beállításokkal. A laptop 15,6 hüvelykes Full HD kijelzővel, 8 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel is rendelkezik. Ajánlás

* A játékokhoz a legjobb teljesítmény érdekében használd a laptopot hálózatról.
* Ha a kijelző minősége nem tetszik, csatlakoztathatsz hozzá egy külső monitort.
* A billentyűzet puhaságát javíthatod egy billentyűzet-védővel.

Fenntarthatósági szempontok miatt is elsősorban egyszerű játékokhoz tudnám ajánlani, nem okvetlenül a Battlefield 1 méretű óriásokhoz. Ahhoz viszont jó ár érték arányú ez a hardver eszköz és várhatóan megbízható társunk lesz akkor is, amikor akkumulátor cserére kerül sor és olcsó, de megbízható garanciás vásárlás céljából felkeresem a használt Acer laptop webáruházat vagy szervizt Budapesten.

acer-aspire-f15 gamer laptop használtanKorrekt ár / érték arányú laptop

Ma már készre szerelt PC-k kezdik levenni rólunk a választás terhét, sőt ebbe a kínálatba évek óta felsorakoztak a használt laptopok is. A kibővült kínálattal a választás szabadsága is szintet lépett, nekünk pedig el kell tudnunk helyezni az adott hardvert a pillanatnyi piacon. Legyünk őszinték, jó ideje tudjuk, hogy a videojáték nem olcsó hobbi, viszont a hardver gyártók sokszor olyan gépeket adnak nekünk másfélszeres szorzóval, mondván a géppel járó presztízst is sikerült behozni. Ugyanis az Acer piacról ott az Aspire f15-ös széria - középkategóriás szegmensben készült a maci, ráadásul Igen nyomott áron.

8 gigabyte DDR4 RAM-mal és egy GTX 950m videokártyával egy 96 gigabájtos SSD és 1 terabyte HDD háttértár azért ez nem egy rossz config, és még utánunk vágják 215 ezer Ft-ért, ami messze nem rossz ajánlat. Abban előtte be az árait mint konkurensei. Éppen ezért nem is elsősorban arra voltam kíváncsi, milyen áron kerül a boltokba az új laptop, hanem hogy azért az árért mit fog tudni.

Mit tud a Acer Aspire F15 Gamer notebook?

Egy kicsit vegyes az képet nyújt, egyszerre találni benne várakozáson felüli megoldásokat és az összképet indokolatlanul árnyalókat is; kezdjük az anya megfogta a szemünket. Először is egyáltalán nem tudok egy olcsó laptopnak szép elől, szép hátul a matt fekete burkolat.

Elsőnek nem mondanám, hogy csupán igényesen megmunkált műanyag ehhez még hozzátesszük a tapipad körüli fémhatású keretet és már a nyelvünkre kéredzkedik egy szó, amit a legjobb Gamer laptopok esetén ritkán használunk: elegáns.

Így kell ezt csinálni vagy és uraim funkcionális oldalon az Acer igyekezett az összes létező csatlakozónak helyet szorítani, vagyis az USB Type C to HDMI USB 3 pont nullás és az SD kártya olvasó felületekig vissza tudtak volna mert valamiért a vége a csatlakozótól sem akartak megválni, amit egyszerűen nem tudtak olyan szögből nézni, hogy ne rontsa az összképet; miért kellett ez emellett valamilyen meggondolás mentén kivették a caps lock és num lock gombok állapotjelző fényeit, ami úgy általában pont nem érdekelne, de amikor nem tudom egyik vagy másik megye és emiatt rontom el már a jelszavamat valahova, az kicsit bosszantó.

A rendszeres felépítéséről volt szó, hogy ez mit jelent a gyakorlatban, arról beszélnek a képek, a benchmark eredmény alátámasztja a reális elvárásokat, ezért képességű korrekt ár érték arányú laptop és a számok sem mondanak ellent; lássuk mit jelent ez a gyakorlatban, itt van például sokunk kedvence a Battlefield van a Mihály beállítások mellett próbára téve persze nagyon aljas vagyok. Mert ennél a beállít este már nem okvetlenül ez a konfig lenne a mérvadó. De így is kisebb szünetekkel. De tudta tartani a 30 FPS nyilván a gyakorlatban érdemes alacsony a beállításokkal próbálkozni, kicsit vissza repültem az év elejére is megpróbálkoztam hasonlóképpen a Dying Light all. És tudok is megvolt a 30 FPS az úgynevezett kiegyensúlyozott üzemmódot vettem igénybe a mennyek a részletei is láthatóak, végül pedig régi kedvencemet dolgot vettem elő igazából.

Saját kategóriájában kifejezetten jól domborít

E az a játék, amit minden teszt. Mivel lehet venni mert többnyire szimpatikus eredményeket hoz minden környezetben. És persze sem hozza le a csillagokat az égről T4 Közel 30 FPS tempót az esetek többségében összehoz figyelembe, hogy a játék automatikusan detektált beállításait használtam és sehol sem finom hangoltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr6512871288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása