HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - laptop szerviz és télikert

tartalommarketing - webszöveg

Használt notebook - Refurbished laptopok

Publikálta: a tartalommarketinges
refurbished_laptop.jpg használt laptop felújítás - refurbished jelentése - felújított notebook -  laptop szerviz budapest - mit jelent a refurbished laptop felújítás -

Milyen a refurbished laptop?

A magyar szóhasználatban is egyre gyakrabban találkozunk a refurbished kifejezéssel - és nemcsak a számítástecnika területén. A jelentéssel azonban sokan nincsenek tisztában.

felujított használt laptopokNos, a refurbished termék leginkább az egyes gyártók által felújított modelleket jelenti, amelyek a futószagról lekerülve vagy gyári hibás példányok voltak, vagy bizonyos részben sérült, rongálódott, hibás csomagolású, kiszerelésű, netán esztétikailag nem tökéletes megjelenésű termékek, melyeket a gyártó a minőség ellenőrzést követően kijavított, újracsomagolt, és kereskedelmi forgalomba bocsátott. Sokszor valóban csupán arról van szó, hogy eredetileg sérült, rongálódott csomagolásúak voltak a termékek, nem pedig hibásak - de a brend és márkapresztízs védelmét szolgáló szigorú ellenőrzés során ezeket bizonyos forgalmazási protokolloknak kell alávetni. Így van ez a piacra kerülő hordozható személyi számítógépek esetében is.

A protokoll betartása azt jelenti, hogy az egyes laptop gyártók, így a legjobbak esetében is, más és más a garanciavállalás az első körben hibátlanul forgalmazásra került és refurbished modellekre nézve, de lényegében mégis ugyanazok a garanciális feltételek érvényesek, mint a normál csomagolású - azaz nem újracsomagolt termékre.

Szó szerinti fordításban a refurbished azt jelenti: újrafényezett, újrafényesített, és a kifejezés az autóiparból származik. Ételem szerinti jelentése: ismét újjá tett, megújított.

A kifejezés tehát nem fedi pontosan azt a tevékenységet, amelyre ugyancsak alkalmazzák a magyar nyelvterületen. Egy használt laptop szervizi felújítása tehá egyáltalán nem eredményez refurbished notebookot, mert egyrészt a munkát nem a gyártó végezte, másrészt az árut egyszer már eladták, már használatban volt, még ha alkatrészei javának a helyére újat is szereltek a műhelyben. Amikor tehát a szaksajtóban vagy a személyes blogokban, netán céges hirdetői oldalokon a refurbished szóval jelölt kategóriát használja a közlő, a leggyakrabban egy-két évvel korábbi modelleket ért rajta, olyanokat, melyektől a cégek flotta-szinten megválnak, hogy aztán a szakemberek bevizsgálják, a hibás vagy csupán elöregedett alkatrészeiket kicseréljék, megtisztítják, "újrafényezik" - és nyomott áron piacra dobják, forgalomba bocsátják.

Használt laptopok felújítása szervizben

Ezzel szemben a javítóműhelyekben nem flottányi, nem gépparknyi gép kerül felújításra, hanem a bevitt és felvásárolt, az új gép vásárlásánál beszámított használt computerek.

Kedvenc laptopszervizünk honlapján egy évvel ezelőtt az alábbi szöveg volt olvasható, amely azonban egy frissítés során sajnálatosan eltűnt az adott weboldalról, amely pedig a TOP10-ben volt található a használt notebook kulcsszóval. Vannak kétségeink, hogy a táskaszámítógépekhez hasonlóan a webszövegek is felújíthatók-e, nem tudni, mit szól ehhez a nagy Google - de tegyünk próbát. Lássuk hát a külső tárhelyen mentett archívumból előbányászott honlapszöveget.

A használt notebook mint munkaeszköz

Manapság a számítógép felhasználók körében már ritkaság, hogy az embernek ne legyen hordozható számítógépe, azaz notebookja, vagy laptopja.

refurbished_laptop.jpgEz köszönhető többek közt rohanó világunk gyorsan változó trendjeinek, a munkavégzési szokások változásának, hiszen egyre több embernek elengedhetetlen munkaeszközévé vált a számítógép, amit ma már, a felettébb gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően, laptop formájában a hónunk alá csaphatunk, ezzel bebiztosítva magunkat, hogy bárhol és bármikor tudjunk dolgozni, vagy egyéb szükséges számítógépes tevékenységet folytatni, legyen az akár út közben a tömegközlekedésen, vagy éppenséggel egy kávézóba beülve.

A modern laptopok/notebookok már nem kevésbé fejlettek, mint az asztali pc-k. Azonban egy vadonatúj laptop sok esetben drága lehet számunkra, illetve szükségtelennek tarthatunk egy új laptopba való beruházást, és igényeinket bőven kielégíti egy használt, újszerű laptopok megvásárlása is, főleg ha még 12 hónapos szerviz garanciát is kapunk rá, mint azt webáruházunk biztosít Neked, rendeltetésszerű használat mellett, a nálunk vásárolt, használt laptop bármely alkatrészének meghibásodása esetén, szervizünkben azt díjmentesen kicseréljük, vagy megjavítjuk!

Használt noteszgép olcsón, garanciával

A használt laptop vásárlása budapesti weboptimalizálás céljából notebook szerviz szaküzletében célszerű, ilyen noteszgép megvásárlásának egyértelmű előnye az árfekvése, ami gyakran 50%-a, vagy esetenként még alacsonyabb összeget tehet ki az új gép árához képest. Meghatározó tényező még az is, hogy a legtöbb laptopmodell újonnan mindig viszonylag drága, miközben a mai gyors fejlődés a notebookok piacán újabb és újabb modellek majd mindennapi megjelenésével jár.

Mindenki maga kell hogy eldöntse, mennyit kíván belefektetni hardverbe, illetve szükségét látja-e mindenképpen egy új laptopnak, vagy felhasználási igényeit kielégíti egy használt noteszgép is, mely megvásárlásával megspórolhat egy csinos összeget.

A honlapon olvasható volt ez is:

Mint azt láthatod is, webáruházunk egyik kiváló szolgáltatása, hogy minden laptop modell esetében a kiszállítás is ingyenes. Vásárold meg használt laptopodat webáruházunkban, a legjobb áron, a legjobb feltételek mellett, gyors és ingyenes kiszállítással és (rendeltetésszerű használat mellett) 12 hónapos garanciával!

laptopszerviz budapest, webszöveg, seo honlapok,  használt_notebook, felújított noteszgép, refurbished_laptop, tartalommarketing, top 10 google -

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr1413613973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.