szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - laptop és szamizdat télikert

tartalommarketing - webszöveg

Laptop tárhely: adatmentési tanácsok. HDD - SSD

Publikálta: a tartalommarketinges
adat tárolás és adat mentés a laptop merevlemez használatában. tanácsok. hdd - ssd tárhely google drive service-

A merevlemezen tárolt adatok hosszú távú megőrzése érdekében fontos megtenni néhány lépést

laptop ssd tárhely választásElképesztő mennyiségű adat tud összegyűlni a számítógépünkön az évek során, melyektől legszívesebben sosem válnánk meg, ezért érdemes a megfelelő védelmet biztosítani számukra. Azért is fontos kitüntetett figyelmet fordítani az adatvédelemre, mert ha ezeket az adatokat elveszítenénk, a merevlemezről történő visszaállítás több tíz- vagy százezer forintba kerülhet de mindez elkerülhető, ha időben gondoskodunk az adatok védelméről, így azok nem fognak egyik percről a másikra hozzáférhetetlenné válni.

A merevlemezen tárolt adatok nincsenek tökéletes biztonságban, hiszen a merevlemez egy mechanikus alkatrész, melynél folyamatosan fennáll a meghibásodás lehetősége. Egy SATA merevlemez már a megvásárlás utáni napokban is megsérülhet, mert rendkívül érzékeny a fizikai sokkra (pl. leejtés), feszültségimpulzusokra és egyéb tényezőkre.

Ne kapcsolgassuk ki-be a notebookunkat

A laptop on/off gombjának nyomogatásával is fennáll annak a veszélye, hogy károsodás éri a merevlemezt. Egy sérült merevlemez már nem működtethető, ami konkrétan azt jelenti, hogy a laptopot már nem lehet bekapcsolni. Következésképp nem férhetünk hozzá a laptopunkon található fájlokhoz sem. A merevlemez számtalan meghibásodási módja létezik, néhány kevésbé súlyos, mások viszont komoly kárt jelentenek.

A súlyosabb károk esetén beszélhetünk a laptopon tárolt fontos adatok visszaállításáról. Az utólagos adatmentés végzéséhez igénybe kell venni egy laptop szerviz speciális szolgáltatásait, az adatok visszaszerzéséért pedig valószínűleg jelentős összeget kell fizetni. A működésképtelen merevlemezt előbb meg kell javítani, csak utána jöhet szóba az adatok visszanyerése, ez pedig megnöveli az adatvisszaszerzés műveletének az árát is.

Mit tehetünk a laptopon tárolt adataink biztonságáért?

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk az adatok védelméről és az esetleges visszaszerzésre költött pénzt is megtakaríthassuk, mindössze annyit kell tennünk, hogy a fontos adatokat megsokszorozzuk. Amikor még a laptop kifogástalanul működik, és a merevlemez nem küzd semmilyen gonddal, készítsünk biztonsági másolatokat a laptopon szereplő legfontosabb adatokról, fájlokról.

Legjobb választás a felhő-alapú (cloud) tárhely

Mentsük át fotóinkat és fontos dokumentumainkat egy másik típusú tárolóra, például egy memóriakártyára (memory stick), CD-re, DVD-re, de legjobb választás a felhő-alapú tárhely. Az adattároláshoz a felhőszolgáltatások a legmegfelelőbbek, például használhatjuk a Google drive-ot, amely 15 GB ingyenes tárhelyet biztosít.

Váltsunk HDD-ről SSD-re: gyorsabb, biztonságosabb

Nem utolsó sorban a HDD (hard disk) meghajtónkat egy SDD (solid-state drive) meghajtóra cserélhetjük, ami nagyobb adatbiztonságot jelentene, ugyanis egy SSD meghibásodására sokkal kisebb az esély, mint egy HDD esetében, ám így szükséges óvintézkedéseket tenni, azaz rendszeres mentéseket végezni.

Tovább

Az új ukrán oktatási törvény, 7. cikkely

Ukrajna 2017. évi 2145-VIII. sz. törvénye „Az oktatásról”

ukrán oktatási törvény - 7. cikkUkrajna törvénye az oktatásról. Az új ukrán oktatási törvény 7. cikkelye. Ukrán nyelven tanítás

Ukrajna 2017. szeptember 5-én kelt 2145-VIII. sz. törvénye „Az oktatásról”


Hatályba lépett 2017. szeptember 28-án. Részlet: a hetedik cikkely

7. cikkely. Az oktatás nyelve


1. Az oktatási folyamat nyelve az oktatási intézményekben az állam-nyelv.

Az állam Ukrajna minden állampolgára számára garantálja a formális oktatás elérését az államnyelven az oktatás minden szintjén (iskola előtti nevelés, általános középiskolai, szakképzés (szakmunkás-képzés), felsőfokú szakképzés és felsőoktatás), valamint az iskolán kívüli és a diploma utáni képzési szinten az állami és önkormányzati oktatási intézményekben.

Az Ukrajna nemzeti kisebbségeihez tartozó személyeknek az önkormányzati oktatási intézményekben garantált a jog az államnyelv mellett az adott nemzeti kisebbség nyelvén folyó oktatáshoz az iskola előtti és az elemi iskolai szinteken. Ez a jog az államnyelv mellett az adott nemzeti kisebbség nyelvén oktató külön osztályok (csoportok) révén valósul meg, amelyek a törvényeknek megfelelően jönnek létre, és nem terjed ki az ukrán nyelven oktató osztályokra (csoportokra).

Az Ukrajna őshonos népeihez tartozó személyeknek az önkormányzati oktatási intézményekben garantált a jog az államnyelv mellett az adott őshonos nép nyelvén folyó oktatáshoz az iskola előtti és az általános középiskolai szinteken. Ez a jog az államnyelv mellett az adott őshonos nép nyelvén oktató külön osztályok (csoportok) révén realizálódik, amelyek a törvényeknek megfelelően jönnek létre, és nem terjed ki az ukrán nyelven oktató osztályokra (csoportokra).

Az Ukrajna őshonos népeihez, nemzeti kisebbségeihez tartozó személyek számára garantált a jog az adott őshonos nép vagy nemzeti kisebbség nyelvének tanulásához az önkormányzati általános középfokú oktatási intézményekben vagy a nemzeti kulturális szövetsége-ken keresztül.

A hallássérült személyeknek biztosított a jog a jelnyelven való tanulásra és az ukrán jelnyelv megtanulására.

2. Az oktatási intézmények biztosítják az államnyelv kötelező oktatását, különösen a szakképző (szakmunkásképző), felsőfokú szakképző és felsőoktatási intézményekben, olyan mértékben, amely lehetővé teszi a szakmai tevékenység folytatását a választott szakirányban az államnyelv használatával,

Az őshonos népekhez, a nemzeti kisebbségekhez tartozó személyek, a külföldiek és a hontalanok számára megfelelő feltételeket teremtenek az államnyelv megtanulásához.

3. Az állam elősegíti a nemzetközi érintkezés nyelveinek tanulását, különösen az angol nyelvét, az állami és az önkormányzati oktatási intézményekben.

4. Az oktatási intézményekben az oktatási programnak megfelelően egy vagy néhány tantárgy két vagy több nyelven is oktatható – államnyelven, angol nyelven, az Európai Unió más hivatalos nyelvein.

5. A hallgatók kívánsága szerint a szakképző és felsőoktatási intézmények megteremtik számukra a feltételeket az őshonos nép vagy nemzeti kisebbség nyelvének, mint tantárgynak a tanulásához.

6. Az állam elősegíti olyan oktatási intézmények létrehozását és működését külföldön, amelyek ukrán nyelven oktatnak vagy oktatják az ukrán nyelvet.

7. A nyelvek használatának sajátosságait az oktatás különböző területein és szintjein speciális törvények határozzák meg.

Ukrán eredetiből magyarra fordította: Fedinec Csilla és Csernicskó István

forrás

Duna-maraton. Hetven maratonnal a Dunáért

a Duna Régió soros magyar elnöksége támogatásával

Duna-maratont fut Hidvégi-Üstös Pál 

- extrém sport teljesítmény - ultramaraton - futás - útvonal 3000 km - duna maraton 2017 -

70 maratonnal a Dunáért

Hidvégi-Üstös Pál magyar ultrasportoló kivételes sportteljesítményre készül a Duna Régió Stratégia soros magyar elnöksége támogatásával

Hidvégi-Üstös Pál magyar ultramaratonista egyedülálló sportteljesítményre készül azzal, hogy a világon elsőként tervezivégig futni a Duna teljes partvonalát. A sportoló célja, hogy kivételes teljesítményével felhívja a figyelmet a környezetbarát közlekedés fontosságára a Duna Régió Stratégia soros magyar elnökségének évében.

A Duna nem csupán ivóvízbázis, de közlekedési útvonal, kedvelt pihenő-, kulturális- és sporthelyszín is egyben. Az Európai Unió Duna Régió Stratégiája egy olyan makro-regionális fejlesztési keretrendszer, amelynek célja a 14 dunai ország ágazati fejlesztéspolitikáinak összehangolása. Hazánk a 11 területből háromban, a vizek minőségének helyreállításában, a fenntartható energia használatának ösztönzésében és a környezeti kockázatok kezelésében tölt be vezető szerepet, egyben az idei évben Magyarország látja el a Stratégia soros elnökségét is. Az elnökségi év során az irányításért felelős Külgazdasági és Külügyminisztérium prioritásként kezeli a régió energiabiztonságának fokozását, közlekedési kapcsolatainak fejlesztését, valamint a tiszta közlekedési módok terjedésének előmozdítását.

A Duna Régió Stratégia e céljaira kívánja felhívni a figyelmet az extrém sportteljesítmény: Hidvégi-Üstös Pál ultramaratonista idén ősszel a világon elsőként futja végig a Duna teljes, 3.000 km hosszú partszakaszát.

hidvegi-ustos-velociped.jpgA futás előkészítéseként két hónappal ezelőtt a sportoló 750 km-t tekert 150 éves velocipedjével a Duna magyarországi szakaszának mindkét oldalán, melynek során konzultált a Duna menti települések önkormányzataival a folyóhoz kapcsolódó fejlesztési elképzelésekről, egyben tájékoztatást nyújtott a Duna Régió Stratégia éves elnökségéről és annak célkitűzéseiről.

Hidvégi-Üstös Pál a tervek szerint szeptember 21-én indul el a Duna forrásától, a Fekete erdőben található Donaueschingenből, és fut a Fekete-tengeri torkolatig 10 országon keresztül. A 3.000 km-es táv teljesítése során felkeresi a Duna menti iskolákat is, és személyesen közvetíti számukra a program üzeneteit, valamint csatlakozásra, közös sportolásra ösztönzi a gyerekeket a települések határain belül.

Az ultramaratonista sportoló a Duna Régió Stratégia Éves Fórumának első napján, október 18-án érkezik Budapestre, ahol beszámol élményeiről. A különleges sportesemény zárása december 8-ra várható, amikor Hidvégi Üstös Pál megérkezik a Duna Fekete-tengeri torkolatához. A futás fővédnöke a Duna Régió Stratégia magyar elnökségét ellátó Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Hidvégi-Üstös Pál

hidvegi-ustos-pal.jpgMagyar ultrasportoló, aki világszínvonalú, egyedülálló kihívásokat teljesít, ötvözve az emberfeletti sportteljesítményt egy nemes cél üzenetének közvetítésével. Végigúszta és körbe futotta a Tiszát, majd 2000 embert mobilizált egy 5 × 3 napos Tiszavölgy Kalandtúra rendezvénysorozat keretében. Egy afrikai expedíció során nemzetközi csapatot vezetve végigkerékpározta és végigfutotta Afrikát Fokvárostól Alexandriáig, járt a Nyugat-Szaharában, futott a Nílusért Szudánban. 2013-ban húszezer kilométeren keresztül Közép-Ázsiát járta végig magyar felfedezők nyomában, fiatal kutatóknak nyújtva lehetőséget terepmunkára.

Acer Aspire F15 Gamer laptop

acer-aspire-f15-gamer-laptop.jpgKorrekt ár / érték arányú laptop

Ma már készre szerelt PC-k kezdik levenni róluk a választás terhét, sőt ebbe a kínálatba évek óta felsorakoztak a laptopok, a kibővült kínálattal a választás szabadsága is szintet lépett, nekünk pedig el kell tudnunk helyezni az adott hardvert a pillanatnyi piacon. Legyünk őszinték, jó ideje tudjuk, hogy a videojáték nem olcsó hobbi, viszont a hardver gyártók sokszor olyan gépeket adnak nekünk másfélszeres szorzóval, mondván a géppel járó presztízst is sikerült behozni. Ugyanis az Acer piacról ott az Aspire f15-ös széria - középkategóriás szegmensben készült a maci, ráadásul Igen nyomott áron.

8 gigabyte DDR4 RAM-mal és egy GTX 950m videokártyával egy 96 gigabájtos SSD és 1 terabyte HDD háttértár azért ez nem egy rossz config, és még utánunk vágják 215 ezer Ft-ért, ami messze nem rossz ajánlat. Abban előtte be az árait mint konkurensei. Éppen ezért nem is elsősorban arra voltam kíváncsi, milyen áron kerül a boltokba az új laptop, hanem hogy azért az árért mit fog tudni.

Mit tud a Acer Aspire F15 Gamer notebook?

Egy kicsit vegyes az képet nyújt, egyszerre találni benne várakozáson felüli megoldásokat és az összképet indokolatlanul árnyalókat is; kezdjük az anya megfogta a szemünket. Először is egyáltalán nem tudok egy olcsó laptopnak szép elől, szép hátul a matt fekete burkolat. Elsőnek nem mondanám, hogy csupán igényesen megmunkált műanyag ehhez még hozzátesszük a tapipad körüli fémhatású keretet és már a nyelvünk re kéredzkedik egy szó amit Gamer laptopok esetén ritkán használunk: elegáns.

Így kell ezt csinálni vagy és uraim funkcionális oldalon az Acer igyekezett az összes létező csatlakozónak helyet szorítani, vagyis az USB Type C to HDMI USB 3 pont nullás és az SD kártya olvasó felületekig vissza tudtak volna mert valamiért a vége a csatlakozótól sem akartak megválni, amit egyszerűen nem tudtak olyan szögből nézni, hogy ne rontsa az összképet; miért kellett ez emellett valamilyen meggondolás mentén kivették a caps lock és num lock gombok állapotjelző fényeit, ami úgy általában pont nem érdekelne, de amikor nem tudom egyik vagy másik megye és emiatt rontom el már a jelszavamat valahova, az kicsit bosszantó.

A rendszeres felépítéséről volt szó, hogy ez mit jelent a gyakorlatban, arról beszélnek a képek, a benchmark eredmény alátámasztja a reális elvárásokat, ezért képességű korrekt ár érték arányú laptop és a számok sem mondanak ellent; lássuk mit jelent ez a gyakorlatban, itt van például sokunk kedvence a Battlefield van a Mihály beállítások mellett próbára téve persze nagyon aljas vagyok. Mert ennél a beállít este már nem okvetlenül ez a konfig lenne a mérvadó. De így is kisebb szünetekkel. De tudta tartani a 30 FPS nyilván a gyakorlatban érdemes alacsony a beállításokkal próbálkozni, kicsit vissza repültem az év elejére is megpróbálkoztam hasonlóképpen a Dying Light all. És tudok is megvolt a 30 FPS az úgynevezett kiegyensúlyozott üzemmódot vettem igénybe a mennyek a részletei is láthatóak, végül pedig régi kedvencemet dolgot vettem elő igazából.

Saját kategóriájában kifejezetten jól domborít

E az a játék, amit minden teszt. Mivel lehet venni mert többnyire szimpatikus eredményeket hoz minden környezetben. És persze sem hozza le a csillagokat az égről T4 Közel 30 FPS tempót az esetek többségében összehoz figyelembe, hogy a játék automatikusan detektált beállításait használtam és sehol sem finom hangoltam.

Az Acer Aspire f15 nem a piac nehézsúlyú szereplője, viszont kategóriájában kifejezetten jól domborít a népszerű játékok még magasabb beállítások mellett is mennek rajta. Bár tény és való hogy azzal tisztában kell lennünk hogy a vas alapvetően nem erre van kitalálva, ilyen beállítások mellett a hőleadás erinnüsz produkálni furcsaságokat. Éppen ezért nem javasolnám senkinek az a Jeti törvényszerűségeit ne próbáljon áthágni és olyan játékok mikepercs Márk okra találta ki. De ő vele az összetétel én is. Elsősorban egyszerű játékokhoz tudnám ajánlani, nem okvetlenül a Battlefield 1 méretű óriásokhoz, ahhoz viszont jó ár érték arányú és várhatóan megbízható társunk lesz, amikor akkumulátor cserére kerül sor és felkeresem a webáruházat vagy szervizt.

Laptop webáruház. Tartalomra alapozott marketing

Laptop webáruház honlapjának optimalizálása tartalommarketing eszközökkel. Hangoskönyv

Az online marketing és a tanácsadás - notebook webshop

laptop-tartalommarketing.jpgA tartalommarketingről még nem fogod hallani úgy, hogy az úgy élvezhetőbb lesz. Üdvözöllek! Marketinges vagyok magam is. 1994 óta vállalkozóként vetek egy kereső- és tartalommarketing ügynökséget és abban segítek magyar vállalkozóknak, hogy jobb eredményeket, több látogatót, több vevőt érjenek el az interneten az online üzletükkel. Például a laptop és hangoskönyv webáruházukkal.

Az ügyfeleim egyik legjobb döntése volt, hogy feliratkoztak erre a hangoskönyv sorozatra, mert tőlem nem üres és érthetetlen, sokszor idegen szavakat fox hallani, nem olyan trükköket, amik Amerikában vagy talán még ott sem működnek és legfőbb céljuk csak az, hogy az online marketing tanácsadó házához pénz álljon.

Online marketing Magyarországon: Szerviz Budapest

Magyarországon jelen pillanatban te magad utca alkalmazni saját webáruházadra tudod alkalmazni azért, hogy utána jobb eredményeket érj el amiért igazából itt vagy ezen a videón már az egyes videók után megcsinálhatod ezeket a lépéseket és hogy ha megérted azt, hogy hogy miért is működnek ezek a könyves dolgok és kitartóan alkalmazod őket, akkor jobb hangos eredményeket fogsz elérni.

A webáruházban nagyon-nagyon fontos egy dolgot tisztázni. Én nem ilyen gazdagodj meg gyorsan munka nélkül meg higgy a pozitív eredményben és akkor magától jönni fog - meg ilyen hasonló hülyeségeket árulok, mert ezek nem működnek Budapesten. Talán te is tapasztaltad már, hogy ezek a dolgok notebookon lehallgatott hangoskönyvek nélkül nem működnek idehaza. Tőlem olyan dolgokat fogsz hallani, amiket meg tudsz valósítani, mert ebben Tolle hangoskönyvei most hatalmas segítségedre lesznek. Ezeket notebook készülékről olvashatod.

Tartalomfejlesztés notebookra - keresőmarketing eszközök

Akkor a laptopok hozzák az eredményt. De ezekkel dolgozni kell, hogy ha még mindig hiszel abban, hogy laptop alkatrész webáruházból tudsz sok pénzt keresni munka nélkül, akkor sajnálom, de nem jó helyen vagy - én ebben nem tudok neked segíteni. Jobban teszed ebben az esetben, ha most bezárod ezt a marketing blogot, hiszen te is olyan típusú vállalkozó vagy, mint én és hiszel abban, hogy ha dolgozol, hogy ha olyat teszel, amire az Acer laptop  piacnak szüksége van, és azt kitartóan csinálod, akkor azzal tudsz embereknek segíteni és olyan jövedelmi szintet tudsz elérni magadnak, ami bőven az átlag fölötti életszínvonalat biztosít.

Na, ilyen egy marketinges propagandaszöveg, amit megérdemelsz. Akkor jó helyen vagy. Mert én pontosan ebben tudok neked segíteni és amit nagyon nagyon meg kell értened ahhoz a notebook marketinget, hogy egyáltalán el tudj indulni és bármikor is sikeres tudjál lenni egy optimalizált PC webáruházzal.

Számítástechnikai webáruház - laptop alkatrészek

Üdvözöllek akkor a számítógép (Asus laptop!) mögül, nézzük akkor a valódi tudást, a valódi segítséget a laptopáruházat hoz és ahogy ígértem ennek a videónak A végén még azért elmondom, hogy miért is autóban vettem fel az elejét. De nézzük az első lépést, amit én a leges-legfontosabbnak tartok, egy ilyen nulladik lépésnek ahhoz, hogy sikeres tudj lenni a webáruházaddal. A most hatalma szempontjából teljesen mindegy, hogy mióta működik: érdemes erre figyelmet Dell notebook és fókuszáló fejlesztés, ha pedig most indulsz, akkor ma már ez az egyetlen út, amivel sikeresen el tudsz indulni. Ez az egyedi tartalom az, hogy ha nem vagy egyedül, nem tudsz valamiben egyedit nyújtani a webáruházakban, akkor egyszerűen az egészet ki dobhatod a kukába. Az eredeti tartalom minden.

Tovább

Biztonságos elérés, https:, SSL tanúsítvány, Google helyezés

Laptopról biztonságos weboldal elérés SSL tanusítvánnyal https:// protokoll alatt

ssl tanusítvány: biztonságos https protokoll.google helyezés javítása honlap tartalom optimalizálással. asus töltő, dell akku webáruház

A Google újabb mániája: biztonságos adatbevitel

Kedvenc tartalomkeresőnk mindig előáll valamivel. Nemrégiben azzal, hogy a rangsorolásban figyelembe veszik, az adott weboldal milyen protokoll alatt fut, rendelkezik-e, és ha igen, milyen ssl tanusítvánnyal rendelkezik. Különösen fontos ez olyan honlapok esetében, amelyeken mód van a felhasználói adatok bevitelére - ha az ügyféladatok nincsenek tökéletes védettségben, a weblap kulcsszavas helyezése több pozíciónyit eshet az organikus találati listán.

SSL tanúsítvány - kinek van szüksége rá?

Az SSL tanúsítvány az internetről csatlakozó felhasználó és a központi webszerver között titkosítással és hitelesítéssel teszi biztonságossá az online kommunikációt. Az ilyen tanúsítvánnyal védett honlap és/vagy webáruház biztonságos, nem lehet lehalászni a bizalmas adatokat, jelszavakat, netán és legfőbbképp bankkártyaszámot.

Minden SSL tanúsítványnak van egy bizonyos érvényességi ideje, azaz lejár idővel. Érdemes jó előre megújítani. Ha a tanúsítvány lejár, akkor a honlap védelme is megszűnik, erről a tényről az internetes online felhasználót a webböngészők figyelmeztetik, akik ezután joggal vonakodhatnak adataik megadásától.

Biztonságos weboldal elérés https:// protokoll alatt

https-google-helyezes.jpgÚjabban leveleket kaphatni webáruházak üzemeltetőitől, amelyekben a Kedves vásárlóink! után ilyesfajta szöveg következik, felhívva az oda látogatók figyelmét arra, hogy ha megadják az oldalon személyes adataikat, azok titkosított prokoll szerint kerülnek nyilvántartásba, mások által hozzáférhetetlen módon. A marketing szöveg általában ilyen vagy ehhez hasonló:

Örömmel értesítjük önöket webáruházunk nevében arról, hogy most már minden szempontból biztonságosan látogathatják weboldalunkat! A mai naptól a WEBLAPTOP WEBÁRUHÁZ honlapján a domain a http:// helyett a https:// előtaggal fog megjelenni, és az egyes keresőkben a nyitott (áthúzott) lakat helyett a zöld bezárt lakat fog megjelenni, ami a biztonságos weboldalak jelzése.
Weboldalunk ezáltal védetté válik az illegális keresőrobotokkal szemben, így az Önök által megadott adatok is nagyobb biztonságban lesznek! Köszönjük, hogy eddig is megtiszteltek bizalmukkal, és továbbra is várjuk Önöket, ha bármilyen számítógép alkatrészre vagy háztartási elektronikai alkatrészre van szükségük! Ha valamilyen terméket, laptop alkatrészt nem talál áruházunkban, bátran kérje segítségünket! Nem biztos, hogy tudunk segíteni, de az biztos, hogy igyekszünk!

Most már ugyancsak biztonságosan látogatható a télikert építők és hangoskönyv kedvelők oldala is az Önök által jól ismert  webcímen! Keresse fel, ha egészséges életmódot folytatna, érdeklik a környezetbarát télikertek, beépített teraszok, bio táplálékok, a KÁVÉFŐZŐ és LAPTOP alkatrészek, MOSÓGÉP, Mosó-szárítógép alkatrészek vagy a Google helyezés javítását célzó keresőmarketing weboldalak. Várjuk Önt és barátait szeretettel! Böngésszen nálunk biztonságosan

SSL tanúsítvány, biztonságos https elérés, Google helyezés - tartalommarketing

Tény és való, hogy a Google kereső az utóbbi időben előnyben részesíti a biztonságos protokoll alatt működő oldalakat. Lásd még: https://-protokoll alatt nyíló honlapok, biztonságos weboldal elérés, asus laptop-webáruház budapest, dell akkumulátor töltő, télikertépítés tavasszal, marketing-szöveg írás, google-helyezés javítása

Tovább

Kreatív tartalomfejlesztés

A tartalom- és keresőmarketing sajátosságai

tartalom marketing - szöveg fejlesztés - honlap optimalizálád és keresőmarketing -

A tartalomfejlesztés kreatív módszere

tartalommarketing.jpg

BALLA D. Károly, a jeles piréz arvisura 2006-ban úgy lett egyszerre 5., 9. és 10. helyezett az első magyar keresőoptimalizáló versenyen (pillangószív), hogy azt sem tudta, mi az a SEO. A következő esztendők során aztán alaposan beleolvasta magát a szakmába és felépített egy hatalmas webrendszert, amely fontos kísérletek elvégzésére adott módot. A megszerzett tapasztalat alapján a pirézek nagy arvisurája először is azt állítja, hogy a tartalomoptimalizálásban a szakma által kifejlesztett eljárások többségét érdemes maradéktalanul végrehajtani, de ezeket is ajánlatos lehetőség szerint kreatív módon alkalmazni.

Keresőmarketing és webszöveg

Azt a leglényegesebbnek elfogadott 20-25 kritériumot, amelyeket általában a keresőmarketing-szakértők leginkább érvényesítendőnek tartanak, érdemes betartani a gondjainkra bízott weboldalon. De nem afféle mechanikus precizitással kell végrehajtani az utasításokat, hanem saját ötletekkel ajánlatos alaposan megfűszerezni, továbbá szükséges, hogy a webszöveg marketing szakember szemiotikai előfeltételezései referenciálisak legyenek. Különösen így van ez a kreatív szövegírásban, a text content jellegű tartalom fejlesztésében: a Nagy Kereső határozottan nagyra becsüli az egyedi megfogalmazásokat, a tartalomfejlesztés kreatív módszerét, gazdag szókincset, szakszavak és nevek használatát. A kulcsszavak megfelelő szerepeltetése különösen kényes terület: itt egyfelől minden lehetőséget ki kell használni a pirlzeknek a kulcsszavak megjelenítésére, másfelől az ismétlődéseket éppúgy kerülni kell, mint a túlhasználatot.

Kulcsszavas reprezentáció a webszövegben

Az optimális kulcsszavas reprezentáció biztosítása a legnagyobb jártasságot igénylő arvisura feladatok egyike a pirézek számára.

A tartalmi és szerkezeti optimalizálásban tehát kövessük a szabályokat, de legyünk maximális kreatívak a webszöveg seo-szabályait érintő alkalmazásukban. Ennél is fontosabb a leleményes alkotói hozzáállás a linképítésben a tartalmi alapú keresőmarketingben.

Tartalom és marketing - szövegoptimalizálás

A tartalommarketing szakember a fogyasztói igényeket ismerve igyekszik a piaci kereslet számára a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatásokat felkínálni. A tartalommarketing célú online szöveg (honlapszöveg) optimalizálása elengedhetetlen a Google szempontjából is releváns tartalom előállításához.