HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

Áruhitel - kereskedelmi hitel - marketing

Meddig ingyenes az ingyenhitel?

Publikálta: a tartalommarketinges
áruhitel - kereskedelmi hitel - bank - hitelkártya - kamat - bankkártya -

Mottó: manapság az fizet kamatot áruhitelnél, aki valamit nagyon elrontott

A kereskedelmi hitel meghatározása


aruhitel-kereskedelmi-hitel.jpgA hitel a bank által kibocsátott, előzetesen jóváhagyott pénzmennyiség, amelyhez a hitelfelvevő bármikor hozzáférhet a különböző pénzügyi kötelezettségek teljesítésé érdekében. A kereskedelmi hiteleket gyakran szokásos napi műveletek finanszírozására használni, és gyakran visszafizetik, mihelyt a likvid alapok rendelkezésre állnak.

A kereskedelmi hiteleket gyakran a vállalatok használják új üzleti lehetőségek finanszírozására vagy a váratlan kiadások, díjak kifizetésére.

Aki valamit nagyon elrontott a hitelfelvételnél

Úgy tűnik, manapság az fizet kamatot áruhitelnél, aki valamit nagyon elrontott. Nulla százalékos thm-mel ugyanis szinte mindent meg lehet venni, utána hat-nyolc-tíz hónapon keresztül törleszteni. Sőt, a legújabb akciókban három-öt hónapig semmit nem fizetsz, aztán egy összegben fizeted ki az árát a banknak.

Felmerül persze a kérdés, ez miért éri meg a bankoknak. Mármint az, hogy ingyenhitelt adjanak, és semmit ne nyerjenek rajta. Ők azt állítják, hogy legtöbbször maga az üzlet állja a költségeket, mert a nagy versenyben mindenképpen el akarja adni termékeit. A másik indok, hogy a bankok ezzel magukhoz kötik az ügyfelet. Egy áruhitelhez ugyanis elég sok igazolás kell (munkáltatói és/vagy jövedelemigazolás, közüzemi számla, személyi stb), de ha egyszer már kaptunk hitelt valamelyik pénzintézetnél, akkor a következő igénylésnél már nem kell végigjárni a hitelbírálati procedúrát. Vagyis majdnem biztos, hogy másodszor is ugyanott vesszük fel a hitelünket. Még akkor is, ha akkor nem lesznek olyan jók a feltételek.

Harmadszor: hallottam már olyanról, hogy a hitel lejárta előtt az ügyfél kapott egy majdnem visszautasíthatatlan ajánlatot egy újabb hitelről. Sőt, volt olyan, hogy hitelkártyát küldtek ki. Akinek meg van hitelkártyája, az ugye használja is. Vesz mondjuk egy Asus Zenbook laptopot magának és egy Dell Inspiron 5000 notebookot a párjának az összes kiegésztőkkel cirka félmillióért. Aztán csodálkozik, milyen drága a hardver... Szóval: azért ki van ez találva.

Meddig ingyenes az ingyenhitel? - kereskedelem - hitel kártya - bankok - áruhitel - kereskedelmi hitel

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr4613481639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása