HONLAP AJÁNLÓ - szöveg alapú keresőmarketing és honlaptartalom-optimalizálás - webszöveg és tartalomfejlesztés - PR-cikk írás, megjelenés

tartalommarketing - webszöveg

Duna-maraton. Hetven maratonnal a Dunáért

a Duna Régió soros magyar elnöksége támogatásával

Publikálta: a tartalommarketinges

Duna-maratont fut Hidvégi-Üstös Pál 

- extrém sport teljesítmény - ultramaraton - futás - útvonal 3000 km - duna maraton 2017 -

70 maratonnal a Dunáért

Hidvégi-Üstös Pál magyar ultrasportoló kivételes sportteljesítményre készül a Duna Régió Stratégia soros magyar elnöksége támogatásával

Hidvégi-Üstös Pál magyar ultramaratonista egyedülálló sportteljesítményre készül azzal, hogy a világon elsőként tervezivégig futni a Duna teljes partvonalát. A sportoló célja, hogy kivételes teljesítményével felhívja a figyelmet a környezetbarát közlekedés fontosságára a Duna Régió Stratégia soros magyar elnökségének évében.

A Duna nem csupán ivóvízbázis, de közlekedési útvonal, kedvelt pihenő-, kulturális- és sporthelyszín is egyben. Az Európai Unió Duna Régió Stratégiája egy olyan makro-regionális fejlesztési keretrendszer, amelynek célja a 14 dunai ország ágazati fejlesztéspolitikáinak összehangolása. Hazánk a 11 területből háromban, a vizek minőségének helyreállításában, a fenntartható energia használatának ösztönzésében és a környezeti kockázatok kezelésében tölt be vezető szerepet, egyben az idei évben Magyarország látja el a Stratégia soros elnökségét is. Az elnökségi év során az irányításért felelős Külgazdasági és Külügyminisztérium prioritásként kezeli a régió energiabiztonságának fokozását, közlekedési kapcsolatainak fejlesztését, valamint a tiszta közlekedési módok terjedésének előmozdítását.

A Duna Régió Stratégia e céljaira kívánja felhívni a figyelmet az extrém sportteljesítmény: Hidvégi-Üstös Pál ultramaratonista idén ősszel a világon elsőként futja végig a Duna teljes, 3.000 km hosszú partszakaszát.

hidvegi-ustos-velociped.jpgA futás előkészítéseként két hónappal ezelőtt a sportoló 750 km-t tekert 150 éves velocipedjével a Duna magyarországi szakaszának mindkét oldalán, melynek során konzultált a Duna menti települések önkormányzataival a folyóhoz kapcsolódó fejlesztési elképzelésekről, egyben tájékoztatást nyújtott a Duna Régió Stratégia éves elnökségéről és annak célkitűzéseiről.

Hidvégi-Üstös Pál a tervek szerint szeptember 21-én indul el a Duna forrásától, a Fekete erdőben található Donaueschingenből, és fut a Fekete-tengeri torkolatig 10 országon keresztül. A 3.000 km-es táv teljesítése során felkeresi a Duna menti iskolákat is, és személyesen közvetíti számukra a program üzeneteit, valamint csatlakozásra, közös sportolásra ösztönzi a gyerekeket a települések határain belül.

Az ultramaratonista sportoló a Duna Régió Stratégia Éves Fórumának első napján, október 18-án érkezik Budapestre, ahol beszámol élményeiről. A különleges sportesemény zárása december 8-ra várható, amikor Hidvégi Üstös Pál megérkezik a Duna Fekete-tengeri torkolatához. A futás fővédnöke a Duna Régió Stratégia magyar elnökségét ellátó Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Hidvégi-Üstös Pál

hidvegi-ustos-pal.jpgMagyar ultrasportoló, aki világszínvonalú, egyedülálló kihívásokat teljesít, ötvözve az emberfeletti sportteljesítményt egy nemes cél üzenetének közvetítésével. Végigúszta és körbe futotta a Tiszát, majd 2000 embert mobilizált egy 5 × 3 napos Tiszavölgy Kalandtúra rendezvénysorozat keretében. Egy afrikai expedíció során nemzetközi csapatot vezetve végigkerékpározta és végigfutotta Afrikát Fokvárostól Alexandriáig, járt a Nyugat-Szaharában, futott a Nílusért Szudánban. 2013-ban húszezer kilométeren keresztül Közép-Ázsiát járta végig magyar felfedezők nyomában, fiatal kutatóknak nyújtva lehetőséget terepmunkára.

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalom-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr2112884110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása